Wie is Mandy Paryanto?

Sinds 2012 heb ik me gespecialiseerd in het energetisch coachen. Mijn rotsvaste geloof is het principe dat een klacht, van welke aard ook, te maken heeft met emotionele blokkades op een dieper liggend niveau.

Ik heb het in mijn leven aan den lijve ondervonden. Als kind al maakte ik het iedereen graag naar de zin; ik voegde me als het ware naar de energie die op dat moment van mij gevraagd werd. Daarbij mijn eigen gevoelens volkomen negerend. De lichamelijke disbalans werd al snel zichtbaar: buikpijn, eczeem, hooikoorts…

Ik voelde me totaal onbegrepen, wist niet wat ik zelf eigenlijk voelde of hoorde te voelen. Dat heeft me op slot gezet. Tevens heb ik als hooggevoelig persoon zoveel emoties, overtuigingen, gedrag overgenomen van mijn ouders en omgeving, dat ik daarin ben vastgelopen, verstrikt geraakt. Met als gevolg al die klachten en daarbij ook nog op mijn vijftiende levensjaar anorexia nervosa. Na een lange weg kreeg ik mijn leven weer wat op de rit. Het aanpassen aan anderen bleef echter bestaan.

Pas toen ik de opleiding tot Nei-coach volgde in 2011, begreep ik steeds beter wie en hoe ik ben.  Deze methode paste zo bij me: een diep innerlijk weten dat emoties zo kunnen blokkeren werd bevestigd met een prachtige techniek: erachter komen wanneer blokkades voor het allereerst zijn ontstaan in iemands leven en ze daar op dat punt ook wegnemen. Ik kan je verzekeren dat dit vele malen sneller werkt dan 20 gesprekken bij een psycholoog!

De opleiding tot energetisch therapeut was een ander feestje: naast prachtige technieken om mensen te kunnen helpen, leerde ik persoonlijk wat al mijn overlevingsstrategieën waren (oftewel mijn ‘trucjes’ om niet te hoeven voelen (want pijnlijk). En ik heb er nogal wat verzameld sinds mijn jeugd….stukje bij beetje mochten ze afbrokkelen en werd ik meer en meer echt mezelf.

Met heel mijn hart zet ik mij in om jou te ondersteunen in moeilijke situaties die je tegenkomt in je leven. Samen zetten we de juiste methode(s) in om je weer in balans te krijgen!

E-mailadres

info@prachtkracht.nl

Telefoon

06 – 33 89 89 40

Adres

Het Geerken 272, Westervoort