De diepte in om jouw klacht te verklaren

We kunnen nadenken over zaken in dit leven, voelen welke emoties ons nog bezighouden en die we los mogen laten…maar regelmatig ga ik een stap verder met de sessies.
Verder in de zin van verder terug in je leven, nog van vóór je geboorte…naar het leven wat je hiervoor had of misschien wel meerdere levens terug.

Ik geloof dat onverwerkte issues uit vorige levens je nog flink dwars kunnen zitten. Angsten, overtuigingen, woede, verdriet…het kan allemaal uit je leven hiervóór komen. En zoals emoties ook blijven hangen als je ze in dit leven geen ruimte geeft, blijven ze net zo hangen als je ze in een vorig leven niet erkent en begrijpt. Je neemt deze dan mee in je huidige leven. Met als doel ze hier alsnog op te lossen, te erkennen en het inzicht te verkrijgen.

Zoals het verhaal van mijn cliënte I.

 Mandy nam me mee op reis naar “vroeger” waar we, door middel van vragen, steeds dieper in kwamen en ik uiteindelijk in een zwaar oorlogstrauma terecht kwam. Wat ik voelde was onbeschrijflijk levensecht, een shocktoestand met verschrikkelijk heftige emoties die ik nauwelijks kon loslaten, afschuwelijke pijn, onmacht, woede en strijd(lust). Mandy loodste me er echter deskundig en liefdevol doorheen en naderhand heb ik echt even moeten bijkomen.
Het zijn thema’s en emoties die als een rode draad door mijn leven lopen en nog geen week later liep ik heel hard tegen die gevoelens aan in mijn dagelijks leven. Door de sessie kon ik het nu veel beter plaatsen, als thema passend bij mijn leven, en het bewustzijn dat ik nu weet waar die heftige emoties vandaan komen zodat ik het ook veel sneller kon loslaten dan anders.
Na een rustperiode heb ik een nieuwe afspraak gemaakt omdat ik voelde dat er nog veel meer te onderzoeken was.
Deze sessie bracht een prachtig inzicht in waarom ik (onbewust) een bepaald pad keer op keer bewandelde maar daar nooit echt voldoening uit haalde, omdat het namelijk ten dienste was van anderen, zoekend naar erkenning, en niet voor mezelf.
Er gingen steeds meer kwartjes vallen bij me en ik ging patronen herkennen waardoor ik een volgende afspraak gemaakt heb met Mandy.
Hierin werd duidelijk dat ik de basisveiligheid in mezelf miste en daardoor steeds bevestiging zocht in de buitenwereld.
Nu mag ik leren te vertrouwen op wat ik zelf wil, vanuit mijn gevoel in plaats van vanuit wilskracht.
Met Mandy maak je een reis naar bewustwording en naar jezelf, wie jij bent en wat je mag gaan doen en dat is een prachtig proces. In mijn eigenwijs-heid (of eigen wijsheid ;-)) dacht ik dat ik mezelf wel kende nu ik de vijftig jaar nader, maar het voelt als een verademing dat er nog zoveel te ontwikkelen valt. 

Herhalende patronen

Wat ik van cliënten regelmatig hoor, is dat ze steeds maar tegen dezelfde dingen aanlopen; patronen die steeds herhaald worden, triggers die steeds voorbij komen. Het niet kunnen verklaren waarom iets gebeurt of waarom een bepaalde klacht niet wil verdwijnen. Het kan enorm frustreren, je kunt boos worden op jezelf over ‘waarom je nog steeds zo doet of waarom je je nog steeds zo voelt’.

Het verder kijken naar de werkelijke oorzaak kan je zoveel opleveren!

Heb jij

  • een patroon wat je maar niet krijgt opgelost?
  • een lichamelijke klacht die niet wil verdwijnen?
  • het gevoel dat er ‘iets’ is, maar je weet niet wat?

Wil je 2022 eindelijk verlost raken van alles wat je niet meer dient?

Ik spreek je graag! Plan gerust een kennismakingsgesprek met me in, dan kan ik je vertellen wat ik voor je kan betekenen.