Wat is er de afgelopen jaren toch veel aan de hand in de wereld: Corona met alle daarbij behorende (collectieve) angsten die gecreëerd zijn en naar boven zijn gekomen, natuurrampen, oorlog…

Het is mijn overtuiging dat al deze gebeurtenissen een reden hebben. Door de heftigheid van de gebeurtenissen, brengen ze tevens oude patronen en programma’s aan het licht die ons nog kunnen belemmeren.

Heb je wel eens gedacht, toen er een oud issue naar boven popte: ‘Nou ja, hoe kan dit? Dit stuk heb ik toch al lang verwerkt? Jouw issue resoneert dan ook met het collectief en dat is de een van de redenen dat je dit weer zo sterk kunt voelen. Bovendien krijg je hiermee ook de kans om het stuk nogmaals, maar dan volledig tot in de kern, aan te pakken en voorgoed los te laten.

Vermoeiend proces

Het is een vermoeiend proces. Je voelt dat je verder wilt, naar een rustiger energie, naar meer liefde en blijdschap. Maar je blijft steeds maar hangen in het ‘oude’, in de zware energie.

Dat we naar een fijnere, mooiere energie in de wereld toegaan, is iets dat zeker is! Wanneer? Geen idee. Maar is er wel nu al een mooie ondersteuning om je sneller door dit proces te laten gaan.

Wil jij:

  • Met meer gemak door de huidige periode van aardse veranderingen gaan?
  • Moeitelozer door ascensie (ontwaak) symptomen gaan?
  • Makkelijker door planetaire veranderingen gaan?
  • Sneller op weg van de 3e naar de 5e dimensie?

De activatie Lord Metraton werkt op bovenstaande thema’s. Er zijn echter nog veel meer activaties die je kunnen ondersteunen op werkelijk alle fronten (de mogelijkheden zijn eindeloos!).

Dat deze activaties krachtig werken, kan ik uit eigen ervaring beamen. Wanneer ik ze zelf ontvang, voel ik de energie shiften en wanneer ik ze doorgeef aan cliënten, zie ik de shift vaak gebeuren als een verhaal. Wat de cliënt aan gedachten en gevoelens ervaart tijdens de sessie, is precies hetgene wat ook verandert.

En wat helemaal mooi is: zodra jij je oude ballast loslaat, help je ook mee het collectief te verlichten. Zo helpen we elke keer met de activaties de wereld wat mooier te maken en onszelf los te koppelen van de zwaarte.

Alle informatie over deze activaties vind je hier. Je kunt kiezen om 1 activatie te ontvangen, of meerdere tijdens 1 sessie.

Wil je liever eerst telefonisch overleggen of deze activaties voor jou een bijdrage kunnen zijn, maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek.