Ok, geef toe, ook jij kunt vast meer rust, geluk en plezier gebruiken in je leven. Toch?

Wat is dat toch, dat er vaak iets in je leven gebeurt waardoor je als het ware weer wordt teruggefloten naar oude patronen, minder goed in je vel zitten, lusteloosheid…
Dat je even denkt: “Ja! Ik ben er weer! O nee, toch niet…”

Eén van de redenen hiervoor is dat je bepaalde zaken in je leven nog niet voldoende hebt opgelost. Dingen die je vroeger als kind hebt meegemaakt, of zelfs zaken vanuit een vorig leven waar je blijkbaar nog aan mag werken. En onderschat niet dat bepaalde patronen of emoties helemaal niet van jou zijn! Je verbindt je ook met familiepatronen, familie-emoties of zelfs collectieve zaken die spelen op de planeet. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de collectieve angst die is gecreëerd rondom het welbekende virus.

Eén van de ‘fouten’ die we als mens maken, is dat we issues met ons hoofd proberen op te lossen. We analyseren er wat op los en ‘begrijpen’ alles: wat er speelde in je jeugd, waarom je ouders er misschien niet voldoende voor je waren. Je hebt ‘verwerkt’ dat je werd gepest, dat is nou eenmaal gebeurd, vertel je jezelf dan. Kunnen we niets aan doen.
Nee, dat klopt, aan veel dingen die je overkomen in je leven kun je niets doen.

De kunst is echter om nare zaken die spelen in je leven, hoe klein je ook nog was, vooral ook te voelen en op die manier een plekje te geven.

Dat proces slaan we dus vaak over: het voelen. Voelen hoe je lichaam reageert op emoties, voelen wat emoties doen van binnen…

In mijn werk richt ik me juist op dat proces: niet teveel praten, maar voelen wat er speelt, waar je nog last van hebt, wat er nog blokkeert. Vaak weet je dat zelf niet eens (meer), dan is het te lang geleden, of is er iets voorgevallen in een vorig leven. Jouw onderbewuste weet echter ALLES, weet wat er blokkeert, waarom het nog blokkeert en wat je nodig hebt om los te laten of het simpel te voelen.

Jouw hoofd speelt geen rol tijdens de sessie, je onderbewuste en je lichaam des te meer!

Op zoek naar blokkades, en dan bedoel ik écht op zoek, naar de kern van waar jouw klacht is ontstaan, doen we tijdens een sessie.

Een geweldige ondersteuning hierbij kunnen energie activaties zijn. Sinds kort maak ik tijdens sessies (of als losstaande sessie) gebruik van Sacred Activations.

Wil je weten wat dit nou weer is :-)? Lees er hier alles over!

Een extra mogelijkheid om eindelijk eens tot die rust in je lijf en hoofd te komen. En ik verklap je vast: deze activaties werken echt fantastisch, ik heb zelf zelden zo’n krachtige energievorm ervaren!

  • Ben je toe aan loslaten?
  • Ben je klaar met de cirkeltjes waar je in blijft hangen?
  • Wil je het nu eindelijk eens anders gaan doen in je leven?
  • Wil je wat vaker springend door het leven :-)?

Laat me je dan helpen.

  • Geen ellenlange gesprekken
  • Geen plan van aanpak voor minstens 10 sessies (in 3 sessies komen we al een heel eind!)
  • Ik bied je veiligheid, verbinding en vaak ook nog een beetje humor (want het leven is soms al zwaar genoeg).

Ben je er klaar voor? Ik ook! Neem contact met me op.